Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune
Subscribe to Zinmag Tribune by mail
XNetwork Nedir ?
X-Club ve X-Market
X-Academy
PointBlank NG Kupon Kodları

X Network Nedir ?

2 senelik süreçte insanlara internetten para kazanmayı öğreten(ben de dahil), para kazanılmaz diye düşünenlerin fikirlerini değiştiren ve bu sayede güvenimizi kazanmayı başarmış olan Musa Erdoğmuş tarafından hazırlanan XNetwork…
X Network

X Market Nedir ?

XNetwork’ta daha hızlı ilerlemeyi sağlayacak program ve diğer hizmetlere de indirimli ve avantajlı ulaşma imkanları olacak.
X Market

X Dükkan Nedir ?

Network sistemlerinde “Üyelik” olarak tanımlanırken, XNetwork’te XDükkan olarak tanımlanıyor. Çünkü sisteme dahil olan kişiler anahtar teslimi bir satış sitesine sahip oluyorlar. Yani XDükkan kiralamış oluyorlar.
X Dükkan

X Club Nedir ?

XClub ile, grup içinde herhangi bir statü sorgulaması (platin üye, altın üye vs. kavramlar yok) yapılmaksızın yurt içi ve yurt dışı seyahatler, tatil, konser, seminer organizasyonlarına dahil olunabileceği gibi, bu aktiviteleri bireysel olarak yapmak isteyen üyeler de indirim ve avantajlardan yararlanabilecekler.
X Club

X Academy Nedir ?

Sisteme dahil olan kişilerin, sistem içindeki eğitimlerinin verileceği birimin adıdır. Bu eğitimlerin içeriği XNetwork sisteminin işleyişi, internet reklamcılığı ve detayları, SEO, sosyal medya, blog yazarlığı vs. olarak açıklanabilir.Daha fazlası için tıklayınız.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

           Forex İle Sizde Kazanın !

      
Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok.
Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok.

My Blog List